Textilplattor för kontor, hem & mässa

[slideshow ids=”3223,3224″]

UTFÖRSÄLJNING AV TEXTILPLATTOR!

Vi har stora partier textilplattor i mängder av olika kvalitéer, modeller och färger. I alla prisklasser, helt efter dina behov, användningsområde och budget. Just nu bygger vi en ny webbplats där du kommer kunna se hela vårt sortiment av textilplattor, men tills vidare ber vi dig kontakta oss för att få en offert.

KONTAKTA OSS DIREKT

Ring oss direkt på 0480-24900 eller fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi er. Det går också bra att fylla i en mer utförlig offertförfrågan

Fördelar med textilplattor

Textilplattor är ett modernt och smidigt sätt att lägga golv med hjälp av symmetriska plattor. Textilplattor som heltäckningsmatta har blivit väldigt populärt och det är inte svårt att förstå varför. En textilplatta bär nämligen med sig en rad fördelar.

Enkla att lägga själv och byta ut

Det är lätt att lägga textilplattor själv. Det krävs ingen krånglig montering, utan man kan lägga plattorna direkt på det underlag man önskar. Vi föreslår att man installerar textilplattorna med hjälp av en transparent klisterlapp med klister på ena sidan som man fäster upp emot plattans baksida. Vilket innebär inga märken på underliggande golv. De flesta textilplattor är i standardmåttet 50×50 cm. För att beskära plattorna till önskad storlek använder du en vanlig mattkniv. Om du råkar spilla något på dina textilplattor kan du enkelt byta ut en enskild platta, något som inte är möjligt med en heltäckningsmatta.

Ljuddämpande, mjuka och varma

Textilplattorna samlar upp dammpartiklar från luften och binder det i mattan. På det sättet blir det mindre damm som flyger runt i luften och dammet kan enkelt dammsugas upp. En annan fördel är att plattorna är ljuddämpande och passar därför bra i kontorslandskap där ljudnivån kan bli väldigt hög. Dessutom är textilplattorna varma och mjuka att gå på, vilket ger en ombonad känsla i din hall, källare eller sovrum.

Var passar textilplattor?

Textilplattor är utmärkta att använda som mässgolv, då det är enkelt att skapa ett snyggt och effektfullt intryck för besökarna. Men textilplattor passar även i många andra miljöer. Det slitstarka materialet och den enkla monteringen gör att textilplattorna passar extra bra på kontor, i receptionen, butiken och hemmet.

Hos oss kan du köpa textilplattor från MATTIAs ordinarie sortiment och från vår 2.sort. På vår systersajt textilplattor.se hittar du även ett specialutbud av textilplattor.

Låt dig inspireras. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt textilplatta utifrån dina behov.